• Jojjo

Ändra taktik, igen.

Tjatar jag om samma saker om och om igen?


Det är tisdagskväll redan. Eller bara. Hur man nu ser på det. Det där med träningen på morgonen, jag vet inte alls vad som hände med det. Jag har inte varit så tydlig med mig själv, har jag förstått. Jag har tänkt att jag var grym förra veckan, sen att jag förtjänar att vila, men sen vet jag inte alls vad som hände. Funderade på morgonen om jag skulle gå upp när klockan ringde vid 5, men slutade med att jag snoozade 1,5h istället.


Om man ska få in ny vana, så krävs det lite mer engagemang. Mycket mer än vad jag gett denna nya träningsvana. Ju fler "varför jag gör detta", desto lättare blir det. Jag kan inte säga att jag hade så många bra varför till att träna så tidigt på morgonen, när det går att ta en lunchpromenad eller röra mig lite efter jobbet istället.


Vila lite, sen pusha lite, vila lite... Det är väl ändå ett bra hjul. Mycket bättre hjul än den ångest-och-avstå-hjul man var inne i förr. Lyssna på kroppen, ge den lite tid för att återhämta sig. Man behöver inte göra allt på en gång.


Jag har väldigt många oklara idéer. Allt från att utveckla min sida, till att gå all-in på ny hobby. Fastnar, tänker på ny idé och sen fortsätter det så. Jag har svårt att testa en oklar idé, så måste ha en hel idé klar och redo innan jag kör på. Samtidigt vet jag om problemet och försöker gå emot mina dryga principer, men so far har det inte gett så tydliga resultat.


Om man ska ändra taktik. Jag är väldigt tävlingsinriktad och gillar utmaningar, så att styra om en idé till en utmaning, kanske får saker att hända. Ibland är det bara jobbigt att tänka för mycket. Det hade varit skönt att bara kunna sitta i soffan och se film, utan att bli stressad över att inte få något gjort. Men allt går väl att träna?


Vi hörs!

Jojjo