• Jojjo

Är hon the one?

Det var svårt att hitta någon att se upp till igår. Jag ville ändå hitta någon, så man kommer på rätt spår, på rätt väg. Jag googlade lite och tittade bilder på Instagram. Visste väl egentligen inte vad jag skulle söka efter heller. Influencer. Svenska influencers. Instagrams toplista. Top Sverige. Worlds influencer. World influencers lifestyle. Ja, men shit. Lifestyle är vad jag ska gå efter. Sen efter det tog det fart. Slutade med att jag sökte i Podcaster och hittade "Monday Mantra".


Hej Josefin Dahlberg!


Wow, det var exakt det jag var ute efter. Första avsnittet handlar om att man alltid kommer ha de där sämre dagarna, hur bra flow man än har. Så observera jobbig känsla, känn och låt gå. Den viktigaste punkten som fick mig i princip ur min ångestspiral. Spiralen som jag legat länge och snurrat i. Ångest för jag har ångest och sen ångest för ännu mer ångest. De dagar som man mådde bra, där gjorde man allt för att undvika ångest. Minsta lilla pyttelilla ångestkänsla som smög upp, då halkade jag snabbt in i spiralen och snurrade runt ett antal vändor igen.


Sen kommer avsnitt två med rubrik "Feed yourself power". En till viktig punkt som jag fortfarande jobbar väldigt mycket med. Reflektera över vad som faktiskt ger energi och vad som tar energi. Jag är fortfarande, men har varit väldigt sårbar för stress. Jag har varit illamående och nära på spy, för att min kropp inte har någon som helst energi kvar att ta ifrån. Det ända jag försökte göra var att vila min kropp, sova, men jag matade aldrig på med energi för min själ. Jag som sover väldigt mycket har lärt mig att man inte kan sova till sig mer energi till själen. Annars hade jag varit jäkligt pigg. Ja, jäklar vad energi jag hade haft efter all sömn de senaste åren.


Okej, Josefin, vad har vi mer? "Welcome your weaknesses", "Don't give a fucking fuck". "Let that shit go!". Japp, jag kopplar in hörlurarna nu och är upptagen 1,5h, för jag ska lyssna ikapp!


Tänk vad energi man kan få, när man får inspiration. En energiboost som man önskade att man hade en knapp till. Klicka igång den när man behöver en kick, så man kanske kan hoppa över den där kaffekoppen(arna!). Men det är väl det man lär sig att mata själen med sånt som ger energi. Jag har tyvärr inte hittat en genväg för det, men det jobbas för fullt hos mig att hitta en bra balans.


Vill också passa på att tacka alla er som gett så fin respons för min sida och mitt skrivande, jag är så tacksam!


En till sak,

Jag har några 30-day guest pass till meditationsappen Calm att ge ut. Där det finns en hel del meditationsövningar att köra. Jag har just nu en 24 day streak på daglig meditation, som är 10minuter varje dag. Hennes röst är magisk, just saying! Så om du är sugen på att prova, skicka iväg ett meddelande under kontakt, så ger jag ut först till kvarn.

Puss / Jojjo