• Jojjo

Åt helvete med 90 sekunderSanningen bakom denna bild är att jag ganska precis innan hade ett utbrott. Syns det? Och det där jag skrev om att känslor bara håller i 90sekunder, åt helvete med det.


Av någon anledning är jag väldigt stressad idag. Stressad över att inte ha något planerat, stressad över att inte vilja göra något. Omotiverad, trött och inte alls glad. Har saker jag borde göra, men har ingen lust. Är fortfarande hängig efter förkylning, men har vilat tillräckligt nu. Tycker jag.


Med minsta lilla negativa känsla, så är det bara välkomna allt som kan gå fel. Som när jag tog ut spaghettipaketet från skåpet och allt som var kvar hamnade på golvet. Sista pastan dessutom. Där fick jag nog, 90 sekunder gick och inte hade man lust att tänka positiva tankar efter det när man brinner upp inombords.


Åh, härliga känslor. De säger att man bara ska observera känslor och låta dem gå. Det låter ju inte svårt. Det behöver kanske krävas en jobbig dag, för att uppskatta de bra dagarna. Positiva Jojjo. Analysera, reflektera och så mår man lite bättre redan.


Åter igen. Det är okej att sitta och hänga i soffan. Om man ska försöka sluta stressa upp sig för det. Det är trots allt mysigt med kramar av dottern. Man har nog fått ett dåligt tålamod efter att man har ätit dåligt och bara varit hemma sjuk halva veckan.


Peace!

Jojjo