• Jojjo

Alla är nybörjare i början

Är det inte märkligt att man måste bli sjuk, för att förstå att man tar det lite för givet att vara frisk? Eller att vara nära döden, för att börja leva på riktigt. Att det behöver gå så långt, som att bli helt utbränd, innan man börjar sköta om sin kropp...


Nu har jag har åkt på en förkylning och jag tycker såklart synd om mig själv. Har dock klarat mig från allt snorande, men har feber och klickande öron. Och inte tala om halsen som kliar. Har suttit och kliat med en tops bak i munnen. Jag dricker massa immun-te, som jag egentligen borde ha gjort innan jag blev sjuk. Sen när man blir frisk, så tar det bara några dagar, så är det något man tar för givet igen.


Men man är tacksam att det bara är en förkylning, det kunde har värre, eller hur. Sov hela onsdagen och idag har jag i alla fall orkat med att se på serier. Nu kan jag sitta vid datorn och slösurfa, men tänkte krypa ner i sängen efter jag har skrivit klart detta.


Har tänkt gå all-in på testa nya saker nu. Det som ligger på tur är fotografering, programmering och 3D-modellering. Vill även ge en chans att rita på ritplattan. Jag har en tendens att hoppa över nybörjare till avancerat direkt, sen ger jag upp för att det är för svårt. Det är dags att acceptera att jag är nybörjare när jag gör något nytt. Man är nybörjare när man börjar med något nytt. Är det så svårt att förstå?


Jag har varit duktig på att acceptera det gällande denna blogg i alla fall, måste jag säga. Jag håller hårt i den, så länge jag själv gillar att skriva. Vi får se när, om, när, som jag uppdaterar den till 2.0. Ding ding!


Ska dricka upp mitt te och skriva några rader i min bok. Testade kameran och jag accepterar att jag är nybörjare på det, haha, fk min prestationsångest skriker rakt ut. Men det kanske är bra träning att lägga ut något oredigerat. Eller så blev det så, för jag saknar ett redigeringsprogram på min dator. Vem vet? Jag vet.


Trevlig kväll!

Jojjo