• Jojjo

Att minnas tid när man mindes som sämst?

Fakta och information, svart på vitt. Jag tror jag älskar det bara för mitt dåliga självförtroende och min låga självkänsla. Finns det skrivet, så gäller det. Jag vill ha något som kan backa upp mig. Typiskt mig att tro på allt, samtidigt som man är rätt skeptisk.


Jag har börjat skriva om del tre under min historia. Som handlar om när allt gick utför. Hur blind jag var just då. Hade jag gått tillbaka i tiden, så hade jag sagt upp mig. Hade inte jobbat sista året där.


Problemet är dock att jag inte har all fakta och det stör mig. Jag försökte gräva i mina gamla konversationer och hitta datum på när saker hände. Men hittade ingenting. För mig är det viktigt att jag säger rätt.


Jag kommer gräva lite mer imorgon. Ska se över min journal också. Titta på anteckningarna från när jag började gå till läkaren och vad jag sa i första samtalet till kuratorn på vårdcentralen. Jag vet att jag hade riktigt dåligt minne och var glömsk, så att komma ihåg veckor och dagar från den tiden kanske är omöjligt.


Men stay tuned!

Jojjo