• Jojjo

Att tro på horoskop eller inte

Jag har aldrig trott på horoskop. Eller så här, jag tror horoskop är skapade, så att det passar vem som helst. Att vem som helst kan känna igen sig. Om man tänker att något spännande ska hända på torsdag, så kommer man säkert på något som matchar in. Men jag och alla mina konstiga appar, nu har jag hittat en horoskop-app, där det bara var så jävla creepy. Så mycket som stämde in, som är så tydliga i det som händer mitt liv just nu. Visst, det kanske är jag som är blind och tänker att texten bara passar in på mig just nu, men det är sån sjuk slump i så fall.


Okej, så nu när jag tänkte formulera mig, så känns det kanske ändå som om det kan handla om vem som helst. Det står om att det händer mycket inom min karriär denna månad, jag kommer vara väldigt upptagen de kommande fyra veckorna och jag kommer åka och träffa mycket nytt folk, vilket jag ska med nya jobbet. Fine, nevermind. Jag blev mest chockad över att det stog så nu när man ändå har nytt jobb och är på upplärning de kommande fyra veckorna. Hade det varit för någon månad sen, så tror jag inte att det hade varit lika passande.


Fan, jag är så blåögd. Tror på så mycket, men ändå inte. Jag vill tro, men om jag inte ser något svart på vitt, så är det jäkligt svårt att tro att det är sant. Men man har väl inget att förlora på att tro. Det fick mig i alla fall bli inspirerad en kort stund, innan jag blev skeptisk. Jag hade tre dagar gratis, så ska se vad som sägs imorgon. Tänker inte betala 89kr/månaden för det i alla fall.


Men hur som helst, tillbaka till verkligheten. Imorgon börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Eller en ny sida. Med full fokus på mitt nya jobb och sen fyller jag 29år på fredag. Jag kommer nog förändras en hel del som person från och med nu. Minska stressen, få mer inspiration, mer och ny energi. Den här helgen har gått åt till att återhämta mig, vara fullt maxad för kommande vecka, för kommande sida eller om det var ett nytt kapitel.


Nytt jobb, lägga ut lägenheten för försäljning, börja gå på husvisningar och fortsätta träna in bra vanor. Det som är lite skrämmande är att det nästan känns som om livet går på repeat nu. Visserligen har jag minskat stressen i arbetet. Men jag känner igen det här med att få erbjudande om en ny tjänst, från support (kundtjänst) till administration (ekonomi). Jag hoppas jag har koll på mina signaler denna gång i så fall.


En sak till med den där appen. Den visar olika livsrytmer, där en som visar hur bra man koncentrerar sig, sin kreativitet, hur bra minnet är och hur man tänker. Jag vet inte hur många jag har sagt det till den senaste veckan, att jag är så seg i huvudet. Saker jag borde kunna, det tar en evighet att komma på. Jag har skyllt på att det är stressigt med övergången mellan tjänsterna på jobbet.... I alla fall, denna skala på -100 till +100 ligger min på -90 har och legat på -100 senaste dagarna... Men åter igen, vem som helst kanske kan komma på ett exempel där minnet har svikit senaste veckan.


Om livsrytmen stämmer, så är den skalan på väg upp och det passar ju jäkligt bra med nya jobbet, ett jävla tjat på det också... 'Emotional'-skalan ligger på 62+ och är på väg upp, jäkla positivt och positivt ska det bli. Haha, fan vad härligt. Att få de där mätarna precis som i sims.

Jag håller er uppdaterade om vad som händer, vi hörs imorgon!

Jojjo