• Jojjo

Bit mig inte i rumpan, plzz

Den här frihetskänslan som ska komma när man fått körkort, det där som exakt alla med körkort berättar om. Är det den känslan jag har som känns exakt som ångest? Den där nervösa, illamående känslan. Man tittar efter föremål som man skulle kunna spy i, om det skulle hända. Sen att man får svårt att andas, för det känns som bröstet kläms ihop...


Fan, alltså, jag trodde det skulle kännas som att flyga när jag tog körkort. Att alla tunga stenar man inte visste att man hade, skulle släppa. Jag känner mig faktiskt bara helt tom. Jag känner ingenting alls, förutom ångest och oro.


Jag är väldigt negativ, jag vet. Jag borde veta bättre, som en optimist man är. Det handlar om att trixa lite med huvudet, right... Men det är tufft att hålla igång det. Det är så enkelt att låta sig vara negativa i negativa stunder. Precis som man vill vara ledsen, när man är ledsen. Men att låta sig känna tomhet, för man är tom... nej, jag vet inte om det alltså.


Det jag vet att jag borde göra, är att ge mig själv komplimanger. Jag drog igenom två veckor intensivkurs med rädsla och ångest, som slutar med att jag har körkortet. Jag har nog inte ens grattat eller firat mig själv för det. Som jag skrev tidigare inlägg, det var som om min kropp redan ställt sig in på att det är vad jag ska klara av. Punkt.


Wow, jag kom precis på att det är min prestationsångest som ligger och biter mig i rumpan. Jag behöver nog ändra spelreglerna och få bort min press i från spelplanen.


Det blir att fundera på det nu när jag ska sova,

Vi hörs imorgon!

Jojjo