• Jojjo

Dags att dra sig i kragen

Nu är jag klar med att må dåligt. Man blir inte bättre att komma med ursäkter och bortförklaringar, för det gör det hela mer okej och accepterat. Tydligen så fungerar det inte för mig att vila vid alla möjliga tillfällen jag får. Jag mediterar mer än vanligt, men det kanske hjälper kort för stunden, men känns inte som det hjälper i längden. Jag har dragit ner på mitt arbetssätt, för att minska på stressen. Ändå är jag helt halvdöd och grinig på helgerna.


Det är dags att tänka om igen. Ge lite mer tid och fundera på vad som faktiskt ger mig energi. Min kropp behöver inte vila, den behöver laddas. Jag vill hitta något som är min grej. Hur svårt ska det vara? Jag har skrivit i tre månader och en av mina anledningar till denna sida var att testa nya saker och hitta en hobby. Så bra har det gått, liksom. Verkligheten och vardagen kommer emellan. Man är som en robot och gör det man alltid gör.


Det som gör att jag ger upp är att jag tänker för mycket. Tänker på hur jag vill ha det och det ligger skyhögt, tänker vad som kan hända och vilka hinder jag kanske möter. Sen behöver jag komma på alla olika möjliga planer för att kunna ta mig igenom mina hinder. Efter allt tänkande, så får jag ångest över någon punkt som känns extremt jobbigt. Det kan vara något som kan hända, typ 5% sannolikhetschans alltså. Det där felet som kanske händer, det bryter ner mig totalt och då ger jag upp. Jag ger alltså upp innan jag har börjat. För jag är rädd att misslyckas.


Attraktionslagen och visualisering har en jäkla kraft, om man gör det på rätt sätt. Så varför inte utnyttja det till att bli en morgonmänniska, att kunna vara mer impulsiv och våga misslyckas?

Morgonmänniska vet jag är rätt så omöjligt, så vi testar det först. Visualisera och sätta upp bilder på mig när jag är vaken tidigt, haha. Jag ska komma på något bra och hoppas på att jag ser resultat snabbt.


Det farliga med att dra sig i kragen när kroppen inte är redo, är att man kan falla tillbaka jäkligt hårt. Men man måste väl satsa för att vinna, right? Det är dags för lite förändring.


Puss

Jojjo