• Jojjo

Dags att tänka om igen

Pausa, ta den tid som behövs för att återhämta sig.

Jag vet inte ärligt om jag använder det som en ursäkt till att vara lat, eller om min kropp tar så lång tid på sig att återhämta sig. 18 dagar sen jag skrev senaste. Jag var sjuk när jag skrev senast och var helt däckad. Försökte stressa på tillfrisknandet, så jag kunde komma tillbaka snabbt till jobbet och fortsätta min upplärning.


Gick kanske tillbaka för tidigt. Hostade nästan död på mig och var inte så omtyckt av resten av landskapet, så som jag lät. Men jag är frisk nu och hoppas att jag inte blir magsjuk efter Belles diarré- och spy-maraton de senaste dagarna. Tack och lov att hon är mycket piggare idag och peppar peppar, så känner jag inte av något illamående. Det borde redan ha kommit i så fall. Tror jag.


Att det ska vara så svårt att parallellt hålla goda vanor, samtidigt som man bättrar sig på andra fronter. Jag är så känslig så fort det blir det minsta jobbiga. Vilar lite mer än vad jag behöver, så inte kroppen ger upp igen. Om jag inte gör något perfekt, så vill jag inte göra det alls.


Men det är där jag har min utmaning. Att bara göra utan att tänkta så mycket. Jag behöver inte ha tänkt igenom 70 olika scenarion och 50 olika steg innan jag gör något. Ibland är det värt att bara testa och go with the flow, right? Sluta hålla sig fastkedjad inom sina bekväma ramar och kasta sig lite utför. Vad är det värsta som kan hända?


När jag vill mycket, så börjar mitt huvud köra igång och ska gå igenom massa fakta och information. Det tar bara massa energi och tid. Dags att tänka om igen. Som jag alltid säger. Som alltid är lättare sagt än gjort. Men nu bestämmer jag att jag är tillbaka och jag tänker göra vad jag vill. Och försöka stoppa tankarna i bra tid innan de drar ner mig. Sluta grubbla över vad jag inte har gjort fram till idag och istället tänka på vad jag kan göra nu.


Vi hörs snart igen!

Jojjo