• Jojjo

Det är lite delay på mig

Härligt, vad pigg jag har varit idag. NOT. Den här veckan har min kropp varit helt slut och jag har varit så himla trött. Haha, men nog om det. Det skulle bli en rätt tråkig blogg om jag bara klagar på att jag är trött. Men låt mig bara skriva det lite snabbt här: Fan vad trött jag är…


Tack! Jag vet inte om det blir bättre att klaga. Förmodligen inte. Hur var det nu då… Jag är trött, då får jag vila mer. Det är väl tydliga signaler på att kroppen inte riktigt orkar? Det man får lite ångest av är att man skulle vilja göra så mycket, så man har inte tid att vila. Men man förlorar väl bara tid i längden av att inte lyssna på kroppen?


Oh well. Ni har kanske märkt att jag tänker väldigt mycket. Överanalyserar. Det snurrar så mycket tankar i mitt huvud, att jag förmodligen är trött av det. Det är inte konstigt att jag tappar fokus och svävar långt bort. Ibland måste man bara koppla bort omvärlden lite. Gå offline. Det har ingenting med att dig att göra, utan det kommer helt random. Säkert när en ”gammal tanke” har kommit tillbaka, som jag försöker lösa och släppa. Ställ dig i kö.


Alla mina tankar kräver logisk förklaring eller svar. Micke, min sambo, har sagt vid flera tillfällen att han skulle vilja vara i mitt huvud en dag. Haha, LYCKA TILL! Du skulle se i kors efter två minuter... Han ser när jag inte får ihop något och då ger han mig telefonen och ber mig googla. Efter att jag hittat ett svar eller ett alternativ, så kan jag gå vidare.


Om jag inte får svar på mina tankar direkt, så sticker den iväg och kommer tillbaka igen efter en stund. Det är inte konstigt att jag svarar på en fråga som du ställde 10 minuter sen. Eller om jag börjar på att prata om det ämne vi pratade om i morse. Jag tänker på allt och helst ska jag tänka på allt samtidigt, så det är nog därför jag kan ha delay.


Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här, men får ta upp det igen vid ett annat tillfälle. För nu ska jag ta en macka och ett stort glas o'boy.


Ciaoo!

Jojjo