• Jojjo

Det börjar lukta bränt

Det var nära att jag inte tränade idag. Men jag fick till ett yogapass på 20 min ikväll. Dock blev det ett pass som skulle varva ner inför läggdags. Så kan inte säga att det var ett träningspass. Kanske passande, kanske var det vad jag behövde. Försöker acceptera det som händer istället för vad som inte händer. Hakuna matata liksom.


Jag har läst citat att man är där man ska vara. Man har inte kommit längre om man inte är redo för det. Låter inte så fancy när jag återberättar, men själva poängen är väl att man inte ska skynda sig till busshållsplatsen om bussen ändå inte kommer på några timmar (*-Nathalie Sage).


Är det alla intryck från sociala medier som stressar upp att man ska vara överallt och aktiv alla vakna timmar på dygnet? Jag förstår grejen, så förstår inte hur jag kan påverkas av det. Man kanske skulle behöva en detox då. Åka iväg och bara vara. Varken släppa in eller ut någon.

Eller så är det mina höga krav på mig själv. Jag vill så mycket. Helst vara i mål igår. Istället gör jag ingenting alls, för det är för mycket. Ser inte skogen för alla träden, eller hur säger man?


Egentligen är inte mina tankar så här flummiga. Eller jag vill inte tro att det är så illa. Jag tror att mitt huvud behöver totalrensas och gå ner lite i växel. För är det någon annan som känner att det börjar lukta bränt?


Jag accepterar att man har några dagar man inte är på topp. Det är helt okej att inte göra något. Även om det är flera dagar på rad (usch). Kanske är imorgon dagen som det vänder? Eller så slutar jag bara anta hur morgondagen blir och tänker att det blir en jäkla bra natt istället. Så är väl natten jinxad istället. Vi behöver lite tacksamhet i dessa negativa tider.

- Tacksam över att jag mår så mycket bättre nu

- Tacksam över att jag har slutat leva efter andras åsikter

- Tacksam över hur mycket jag lärt mig efter min sjukskrivning och att mitt Mindset har ändrats till det positiva.


Happyface ☀️ Jojjo