• Jojjo

Det går bra nu

Så jag var snäll mot mig själv och satt klockan på 7 istället för 5 imorse. Då skulle jag hinna gå upp och träna lite och fixa mig innan Belle kommer upp. Men klockan ringde, jag snoozade och sen stängde jag av alarmet utan att tänka på om det är så smart... Sen kom Belle in.


Tänk om jag hade gått upp 7, då hade jag varit klar med allt redan. Nu sitter vi i soffan och chillar. Yogamattan ligger redo på golvet framför tvn... Jag ska bara sitta en stund i soffan. Bara en liten stund.


Okej, ärligt, det händer ingenting här. Det är så skönt att halvligga i soffan. Och nu kom jag på att min kopp kaffe står på bordet och blivit så där härligt pissljummen. Mums.


Det som du gör på morgonen påverkar resten av din dag. Hade jättegärna velat haft statistik på det, men la bara någon minut på att googla och kom inte fram med något bra. Men har du en bra morgon, så har du goda förutsättningar att resten av dagen blir bra. Det går väl kanske inte så jättebra för mig att få den där perfekta morgonen.


Observera, reflektera. Skrev nyligen om att man kan välja att få en ny chans att förändra varje minut istället för att vänta till imorgon... Så jag ska väl ta mitt egna råd nu att hoppa i träningskläder och börja yoga.


Skål och botten upp! ☕️

Jojjo