• Jojjo

En början till sin drömvardag

Lite snabbt om attraktionslagen. Det du tänker, det attraherar du till ditt liv. Tänker du att du inte har pengar, livet är meningslöst, du träffar bara personer som är idioter, du hamnar alltid i fel kö, du fastnar alltid i långa bilköer... Guess what, det blir ditt liv och fortsätter vara ditt liv.


Allt du tänker, allt du säger, det lagras i ditt undermedvetna som i sin tur programmerar din världsbild och din sanning. Och din världsbild är skapad av allt du har tänkt, sett och trott på i hela ditt liv. Att du tror att allt dåligt alltid händer dig, så blir det din sanning.


Det positiva nu då, är att du kan ändra din världsbild. Det gäller att programmera om din hjärna. Lura hjärnan eller hur du vill uttrycka dig, med hjälp av affirmationer. Om du hela tiden säger till dig själv positiva saker, så kommer det lagras i ditt undermedvetna och ditt liv kommer bli mer positivt. Det gäller med allt, från pengar till drömmar, till att hitta sin rätta, you name it.


Men till sin drömvardag nu då. Varför vänta till helgen (om du har måndag till fredag-jobb), till att leva sitt liv… när du kan leva ditt liv i varje stund. Varför vänta på allt som ska hända, när du kan leva ditt liv nu, i denna stund, i alla stunder. Alla det tråkiga, jobbiga måsten – gå upp på morgonen när klockan ringer, laga mat (om du tycker det är lika tråkigt som mig), duscha, göra sig klar, om det är något du inte gillar. Du fattar grejen. Allt du tycker är tråkigt på vardagarna, som du ändå måste göra, som du kanske suckar över och bara tvingar dig igenom. Hur kan du göra det bara lite bättre? Hur kan vardagarna bli av mer värde, än bara traggel fram till helgen?


Med en blandning av attraktionslagen, affirmationer och veta hur sin drömvärld ser ut… Hur skulle en vardag se ut i din drömvärld? Hur kan du göra en tråkig rutin mera rolig? Sätta på musik och sjunga, dansa? Sätta på sina favorittofflor, tända ljus?

Om du nu suckar över mycket och är väldigt negativ till saker du gör varje dag, vill du inte ändra på det och leva ett mer positivt liv? I så fall börja tänka på hur du kan göra dina tråkiga rutiner med (mer) passion. Att hela tiden trappa upp på hur du kan göra det lite bättre, kommer resultera till att bli en stor förändring i slutändan.


Detta var en väldigt kort sammanfattning, som jag bara var tvungen att skriva ner och ha kvar. Inspiration och motivation är från Rob Dial podcast och The Gem Goddess @youtube. Jag börjar med det här idag, är du med mig?


Jojjo