• Jojjo

Första inlägg...

En blogg alltså.

Jag har länge velat starta en blogg. Mest för att få skriva av mig.

Men vad ska jag skriva, vem vill veta om mitt liv egentligen? Man kör bara allt på rutin och håller sig bekvämt innanför sina ramar.


Men vad är skillnaden nu?

Jag ska inte gå in så mycket på mig själv och min historia, utan det kan ni läsa i så fall under fliken "om mig".

Ett kort varför är att jag har i princip återhämtat mig stadigt efter utbrändhet. Återhämtat mig och förändrats en hel del som person. Med den här bloggen vill jag utmana mig själv och testa nya saker. Vilket börjar med att skapa ny blogg.


Yay! Det är bockat, så vad nu?

Jag tänker samla upp en lista med saker jag vill testa eller göra och sedan dela med mig den i min blogg. Kanske raderar jag bloggen redan imorgon. Eller så kommer jag flitigt testa nya saker, så jag sedan kan skriva ur mig.


Vi hörs!

Jojo


#nyblogg #återhämtad #utmaning