• Jojjo

Finns det inte registrerat, så har det inte hänt

i onsdags hann jag knappt hem innan jag skulle iväg igen. Jag följde med ner på stan för mat och vin på Frank. Så god mat, men fråga mig inte vad jag åt. Två förrätter, en varmrätt och sen efterrätt på det. Jag hörde något om griskind.


Annars i veckan, så har man inte gjort något mer avancerat. Jag tänker mycket, men det händer inget. Jag skyller lite på min övergångsfas här mellan jobb 1 och 2. Om två veckor, så går jag över heltid till nya tjänsten, så jag kör lite nedräkning på det.


Samtidigt skyller jag lite på att jag tränar att låta saker vara. Träna lite på att bara vara. Jag är väldigt beroende av min apple watch. Man får lite panik när klockan får slut på batteri och man har precis börjat en promenad på 20min. Hur vet jag hur länge jag går, när klockan inte registrerar det? Det är supersvårt att veta hur länge man går på en 20-min promenad...


Men det är nog bra, att ta liten paus från klockan och försöka ta en promenad ändå fast klockan inte säger till dig. Det var självdisciplin man skulle jobba på och då behöver man inte vara beroende över en klocka.


Fredag är annars välkommen. Nu ska jag väcka Belle och sen röra oss mot förskolan. Förmiddagen går nog väldigt snabbt med alla möten och sen är det upplärning hela eftermiddagen. Jag älskar verkligen känslan där ett jobb inte känns som ett jobb. Med andra ord, jag jobbar bara till 12 idag ✌️


Ha en bra fredag och trevlig helg!

Jojjo