• Jojjo

Halka inte i isbacken då

Ni vet när man blundar och ska slappna av och ögonen typ snurrar bak in i bakhuvudet, men det hinner avbrytas av 70tusen blinkningar och rynkor i pannan? Så har jag det när jag är lite för stressad och i för hög växel.


Idag vaknade jag till och kom på att jag kanske inte alls kan gå upp 6, om jag ska hinna duscha och göra mig redo för att gå 6.15. Klockan var ju på 05.xx, så jag har all tid i världen att snooza, tänkte jag. Jag är glad, om det nu är min motorväg för tankar som jag har i huvudet nonstop, som tänker till även när jag är mitt i en härlig snooze-runda. Min stressgubbe finns i en låda som petar till mig i tid och otid.


Så starten var inte bra, men jag var aldrig nära på att komma sent. Men det är mina marginaler och sjuka avrundningar som gör att jag stressar upp mig ändå, om jag inte håller mig till planen. Jag kom iväg i alla fall i god tid och tänkte lyxa till med frukost från macken. Slänger upp allt och ska ta upp plånboken... Helvete, mitt nya fina plånboksskal som är för jävla stort, ligger hemma på bordet. Det var bara att avbryta köpet och fortsätta mot jobbet.


Att ha en jobbig morgon, det brukar hålla i sig hela dagen. Börjar man i en nerförsbacke, som dessutom är isig, så kan du ge dig fan på att det går nerför. Hela dagen har jag känt mig stressad, negativ, arg och irriterad. Har inte alls haft tiden till att meditera heller, som jag egentligen borde tagit mig tid till. Hade jag gett 10min på morgonen på jobbet, så hade min dag säkert sett annorlunda ut.


Men från en stressig skitdag till glada nyheter. Idag var min sista dag på mitt jobb, som jag ärligt kan säga att jag jobbade hårt in i det sista. Japp, har några ärenden kvar, som jag får fixa imorgon... Så det är bra att man har sin dator och allt sånt, jag ska bara byta plats och så klart andra uppgifter då. Ingen stress att städa upp.


Det var lite shopping med Mami precis och segerdans i bilen, så imorgon börjar ett nytt kapitel med en ny tjänst. Hello baby!


Nu är det äntligen dags för meditation, så mina ögon kan sluta fladdra som en plastpåse, som är fast i en gren samtidigt som vinden blåser.


Ha det bäst!

Jojjo