• Jojjo

Har du en häcksax att låna ut?

Så vi hade en mäklare förbi, som tittade hur vi bodde och frågade vad vi söker efter. Han värdera lägenheten och vi skrev på avtal. Från att ha att vi ska köpa radhus någon gång i framtiden, så blev det en jäkla fart på att göra klart vår lägenhet för försäljning och rock and roll, köpa nytt.


Det är inte bra att inte ha satt en bestämd tid på ett mål. Det är inte ens säkert att man får se skymten av målet då. Målet ligger bara och guppar på vattenytan. Väntar på att få instruktioner om när den ska komma närmare. Det kommer alltid finnas högre prioriteringar om målet ändå inte har en deadline.


Ikväll blev det lite fart hos oss i alla fall. Planerat in fotograf till slutet av mars. Tills dess ska golv läggas och lite småjusteringar ska göras i några rum. Efter det tänker vi sälja, köpa. rätt så omgående. Japp, det krävdes en lite spark i rumpan av mäklaren, för oss att inse att vårt drömhus är närmare än vad man tror.


En spark i rumpan. Hjälp att komma över en hög tröskel. Man behöver hjälp att komma igång ibland när man kört fast i sina egna spår. Man går lite i cirklar och vägen är rätt nerstampad. Men nerstampad gång är lättare att gå på än i högt gräs. Ibland är det så högt att man inte kan se sitt mål. Det som är bra med det, är att man kan vara närmare målet än vad man tror. Så hämta häcksaxen och se över hur nära dina mål egentligen är. Går det springa fort som attan sista meterna?


Väldigt kryptiskt inlägg. Men våga sätta ett datum på ett mål. Det blir mer fart på en, när man har en deadline. Jag funkar i alla fall så. Jag har inte rätt tänk till att ha flytande, svävande mål. Om det inte finns koppel att köpa?


Nej, nu ska jag vara snäll mot mig själv, lägga mig tidigare idag. Har somnat sent de senaste dagarna och haft svåra problem att komma upp på morgonen. Jag undrar fortfarande vad som hände med min yogaträning som jag skulle ha varje morgon.


Vila lite, sen kör vi nya tag!

Sov gott!

Jojjo