• Jojjo

Hitta en pinne att slänga in i mitt hjul

Då har det gått tre dagar, igen, efter senaste inlägget. Jag vet egentligen inte vad jag gör för att inte få tid att skriva någon rad. Det är som om tiden bara försvinner framför mig. Jobbar, kommer hem, rullar i hjulet och så är det dags för jobb igen. Jag behöver någon som sätter en pinne i hjulet, så jag kan stanna upp och se vilken väg jag faktiskt ska ta. Varför ta en omväg när man kan planera sin körning, right? Planera sin körning är viktigt, sa de på körskolan i alla fall 😁


Mitt största problem med att göra saker(som inte redan är på rutin), är att jag måste vara förberedd. Jag behöver tänka igenom allt innan, tänka lite till på sånt som kan hända och lite på sånt som inte kan hända. Bara för att liksom. Så min förberedelsekurva är ju nästan densamme som en äldre pensionär. Då tänker jag på den som är väldigt gammal och kan ta flera dagar att genomföra ett besök till bankomaten. Måste ändå säga att jag har blivit bättre, för jag kommer ihåg att när jag mådde som sämst och försökte komma tillbaka, då kom jag inte ut alls. Det tog en hel dag för mig att förbereda mig på att gå ut och gå en 10-min promenad, men sen blev det ändå försent, så jag stannade hemma istället.


Usch, så man har haft det... Uppskattar verkligen den hjälp jag har fått, som gjort min återhämtning gå så mycket snabbare. Jag har tur och det är jag tacksam över. ❤


Till något annat. Efter min ångest över parkeringen för någon dag sen, så har den fått mig att kolla på alla parkerade bilar. Haha, det är inte många procent som har parkerat bra. Alla står ju lite snett och halvt utanför rutan, för nära andra bilen och jag vet inte vad. Det är ju helt okej, typ, man smälter i alla fall in i mängden.


Idag körde jag första gången utan ångest, maxad volym och sjöng som fan i alla möjliga konstiga tonarter. Det var en riktigt härlig känsla. Köra snabbt, inga bilar i närheten och bara sjunga. Laleh - Bara Få Va Mig Själv, Jubel - Dancing in the Moonlight och Tungevaag&Raaban - All For Love hann jag med. Var tvungen att vänta kvar i bilen en stund hemma på parkeringen och sjunga slut på låten. Få in bra känslor i aktiviteter som man kanske annars får lite ångest för - det är viktigt. Så maxa maxa!


Nu ska jag hinna med en meditation, kvällsthé och sen kolla om min kristall fungerar att spå med. Tydligen ska en pendel (Pendulum) kunna svara ja eller nej till mina frågor. När jag tittat på youtube, så ser det rätt fejk ut och att man själv snurrar igång kristallen... Men jag ska ge det ett ärligt försök.


Hade!

Jojjo