• Jojjo

Inspiration, kom förbi lite oftare

Nej, jag har inte läst något nytt creepy horoskop. Jag fixade appen till min sambo, som också är fisk, för att se om det stämde in något på honom. Men nej, inte alls och nu ser jag samma texter loopa runt. Men det var väl kul så länge det varade.


Måndagen är strax över. Hann knappt med, fick bli påmind om att det var lunch också. Annars hade jag nog missat det. Eller missa var kanske att ta i. Dagen gick i alla fall fort, man tittade inte på klockan precis. Den här inspirationen man får, när man är 200% intresserad. I love it! Bara njuta så länge det varar.


Sen kom jag hem till en febertjej som tyckte i princip att världen har gått under. Ingenting var rätt, tills vi blev distraherade. Sen var allt pest igen när man kom på sig själv att man var lite för glad. Men tur att man tycker kramar är så mysigt, för lilltjejen ville bara kramas samtidigt som hon berättade hur fel allt var.


När hon somnat, disken är diskad, så får jag äntligen tid till meditation. Jag älskar hur jag har det som vana, men ogillar hur jag stressar upp mig att meditera, när klockan har blivit närmare 21. Det är som om det är försent att hålla sitt flow. Man ska ändå snart sova. Man har dock hört att meditation håller lugnet i sig, även om man somnar. Så får anta att det är perfekt som det är.


Blev helt sänkt av meditationen precis. Gäspar, så man gråter. Bara ta sig upp ur soffan och fixa det sista, innan man kan krypa ner i sängen.


Jag har en 30 days guest-pass kvar till Calm-appen. Det går även bra att skriva pm på Facebook om du är sugen på meditera med Calm. Jag är inne på 31-dagars streak nu med 10min daglig meditation och jag älskar det. Meditation kanske låter töntigt, men man kommer förbi det obekväma rätt snabbt, om man gör ett ärligt försök. Jag lovar, det är värt det :)


Hoppas ni haft en bra måndag!

Jojjo