• Jojjo

Inte så enkelt

Okej, så när jag var uppe vid 7 imorse, så klarade jag inte av att väga över min trötthet. Micke var vaken, så jag gick tillbaka till sängen och somnade om. Gick upp vid 12 🙈 Till mitt försvar, så var det en lång dag igår. Supertrevligt, men kunde Inte undvika att stressa upp mig några antal gånger. Det krävs återhämtning när jag har såna dagar. Varför återhämta sig sakta, parallellt med vardagen, när jag kan vila upp mig direkt och må bra sen? Sen var inte målet att jag skulle komma upp tidigt, så varför ens försvara sig.


Träning dag 2 av 60 avklarat ✌️Jag körde en yoga tillsammans med dottern precis. Inte det enklaste när dottern ska klättra och krypa under mig samtidigt. Inland behöver det inte vara så viktigt att det ska vara perfekt, bara man får till tiden att göra det.

Lite dusch och kaffe på det här, så är det dags för lite carpe fucking diem 🙏 ursäkta svordomen.


God fortsättning!

Jojjo