• Jojjo

Kärleksdag

Alla hjärtans dag. Dottern sover borta pga stängningsdag på dagis imorgon. Vi glömmer bort vardagen helt här hemma. Vi hoppar också romantisk middag, champagne och rosor. Vi körde istället på hemkörd pizza, film och gelehjärtan. Det är väl trots allt alla hjärtans dag idag? Gulligt.


Jag har haft en riktigt bra dag. Första dagen jag har släppt min gamla tjänst och kan fokusera helt på det nya. Det är som om man har ny energi av det, man är inte lika stressad. Redan efter en dag bara.


Sen har jag stressat upp mig helt med att flytta till radhus nu. Kommer jag på något bra, så vill jag ha det nu, nu och inte en dag senare. Tittar dagligen på Hemnet och är så taggad på att röja upp hemma, packa upp, packa om, packa ner. Allt för att göra oss klara för flytt.


Jättekort och tråkigt inlägg, men det blev väldigt sent nu, haha. Har så mycket att se fram emot imorgon, så ska sova nu och komma upp i bra tid imorgon.


Kram på alla hjärtans dag!

Glöm inte att ge er själv lite kärlek också 💕

Jojjo