• Jojjo

Körkort och bil, nu då?

Jag klarade uppkörningen i fredags. Jag var ovanligt chill under hela uppkörningen och blev inte överdrivet glad över att bli godkänd. Det var som om jag redan visste att jag skulle bli godkänd. Försökte uttrycka lite glädje, men kanske fortfarande var lite i chock? Jaha, det var två veckor intensivkurs avklarat. Fick det jag ville och nu är det dags att återgå till normal vardag. Det är måndag, varför mår jag inte bra än?


Jag är beredd på att vara trött efter, men ångest fortfarande, uggh. Vad är det som saknas?

Direkt efter min uppkörning åkte vi till Örebro och köpte ny bil. Det gick väldigt snabbt och när vi var där, så skulle jag provköra. Vänta, va, ska jag köra en helt ny bil själv? Jeez, vad har jag gett mig in på. Brummade runt lite i kvarteret och slutade med att vi skrev under papperna. Nu står jag med en ny bil och den ska köras hem 10mil, i mörkret. Fk, vad har jag ställt till med?

Jag mådde illa mer eller mindre hela vägen hem. Och lukten av ny inoljad bil... den gjorde inte saken bättre. Men jag kom hem och jag gjorde det bra. Körde igen lite senare på kvällen igen och då kändes det mycket bättre. Dagen efter körde jag igen och det kändes också helt okej, men när vi kom fram fick jag ångest. Jag har ångest när jag inte kör, varför? Vilken bit är det som saknas, jag orkar inte må skit.


Känner jag av en frihetkänsla? – Nej. Känner bara massa ångest.


Det är säkert bara att köra och köra, så blir det bra snart. Hade bara hoppats på att det gick lite snabbare. Jag får se till att köra ett riktigt träningspass idag och svettas bort lite av min ångest, kan det funka tro?


Vi hörs då!

Jojjo