• Jojjo

Kort update

Jag känner mig rätt så glapp. Jag menar, ena sekunden är jag besatt i något speciellt och andra sekunden har jag glömt bort det. Rätt så oseriöst. Eller rätt så härligt? Jag börjar förstå att jag inte har något specifik grej som jag älskar, som jag brinner för och som man skulle kunna leva på. Utan jag är en som smakar lite på allt. Dock vet jag inte om det är så normalt att glappa mellan 70 olika saker samtidigt och bara testa någon dag innan jag glömt bort det. Det är som om jag behöver en veckas tid på en dag. Jag hinner inte med mig själv.


Jag älskar när jag får en energitopp med motivation och inspiration. Jag kan gräva ner mig så långt ner i ett ämne, för jag är så sjukt taggad på att lära mig mer. Sen går jag och sover och när jag vaknar har jag glömt bort det. Kommer på det några dagar senare och då har intresset svalnat. Jag menar, vad hände med mina tarotkort? Jag satt flera timmar i sträck, var helt övertygad om att det var något jag kommer vilja hålla på med länge och lära mig allt. Sen kom jag på att jag inte alls var så intresserad längre. Det kom upp annat emellan.


Det känns väldigt oseriöst. Det känns som jag aldrig kommer hitta the thing. Jag vill ändå ha något att falla tillbaka emot. Jag känner mig mest bara vilsen mellan topparna.


Det positiva är väl att jag faktiskt testar nya saker. Det är väl vad jag har försökt vibrera genom LOA. Kanske också vibrerar att jag inte kommer hitta någon specifik grej att alltid hålla på med, eller i alla fall hålla på med under en längre period. En annan sak jag har reflekterat över är väl att jag slutar när det blir för svårt. Jag läser och läser, men ser väl inte något större resultat och sen vet jag inte vad nästa steg är, då letar jag till något annat. Och jämförelser med andra.


Man får väl helt enkelt acceptera hur jag är. Att det får vara så. Lite personlighetskris. Tar lite tid att hitta hem. Till slut kommer väl något som fastnar och automatiskt kommer det in nya kontakter som delar samma intresse. Det är väl då som det är lättare att pusha varandra. Något som i alla fall har ändrats efter nyår är min träningsrutin. Gym tre dagar i veckan är schemalagt och ska inte ändras på. Det känns awesome.


Vågar inte lova något längre, men jag återkommer

Jojjo