• Jojjo

Man behöver inte koffein när det finns paket att hämta ut

Idag hade jag inget annat val än att gå upp vid 4 imorse. Hade precis matat Oliver och sen kommer dottern på att hon är pigg och vill gå upp. Lyckades väl med att skjuta fram 45 minuter innan vi gick upp för att äta frukost, men det var mest för att Oliver inte var nöjd och hade svårt att somna. Tänk vad fel dagen kan bli om man får en riktigt dålig start. Jag har varit lättirriterad och trött, tills jag fick sms om att paket finns att hämta ut.


Jag har klickat hem två tarotkortlekar. Orakelkort. Mystical shaman oracle och The spirit animal oracle. Tror dock man ska börja med tarotkort som nybörjare, för korten är tydligare än orakelkort. Men nu blev det som det blev 😁🙈


Jag tog med Belle och Oliver på en promenad. Gick helt fel, ombudet hade flyttat, så vi gick rätt långt för att hämta ut paketet. Efter vi hade hämtat det, så märker jag att Belle hasar sig efter och det blir att jag nästan drar henne, för att komma över vägen. När jag tittar på henne och frågar hur hon mår, så ser jag hur hennes ögon slår ihop sig och hon somnar i princip ståendes. Stackarn. Kommer på att hon har varit vaken sen 4... inte så smart att gå ut vid 16 på långpromenad...


Så som en supermamma som man är, så bar jag henne samtidigt som man skulle få med vagnen. Kanske en bra idé att köpa en platta till vagnen? Hade turen efter att halvvägs få frågan av en tjej ifall jag behövde hjälp. ✨🙏 Tacksamheten. Kom hem till slut helt svettig och mjölksyra i armarna. Men hey, träning avklarad för idag.

Nu har jag mina kort. Vad gör jag nu?

Ska läsa lite, plugga. Har tänkt fixa en Bullet journal. Behöver ett nytt block för 2020. Ska kolla upp veganska recept att testa. Förtydliga mitt träningsmål...

Jag har att göra. En sak i taget. Inte konstigt att man stressar upp sig.

Jojjo