• Jojjo

Medivadå?

Är det inte märkligt att man alltid blir sjuk när man har som mest motivation till att göra allt annat? Min ångest har lagt sig och jag har börjat tänka på annat, men då kommer en förkylning förbi och stannar kvar. Den har hängt med en vecka nu och det känns som jag bara blir sämre. Förkylningar brukar väl inte vara så farliga?


Jag har varit hemma igår och idag. Ansiktet och huvudet känns så helt hoptryckt. Haha, det lät knäppt när jag skrev det. Men jag tror det är bihåleinflammation, om man ska vara mer tydlig. Stannar hemma imorgon också, om jag inte piggnat till mig. Får ringa läkaren och se om man kan påskynda frisknande. Det är Luciafirande på torsdag och kalas att ordna till söndag.


Under tiden jag har varit hemma och tyckt synd om mig själv, har jag hunnit läsa lite. Jag började meditera för något år sen, men har kanske inte mediterat regelbundet som man borde. Men jag tänker ändå att jag borde ha kommit längre med det. Jag har fortfarande inte kommit till det "mentala rummet", har fortfarande problem att hålla tankar borta när jag mediterar och jag skulle vilja få en energiboost av de meditationer som ska ge det...


Du som inte mediterar själv, tycker säkert att jag låter galen. Men det är något som gör mig nyfiken med att man kan lura sin hjärna, meditera några minuter och bli avslappnad i flera timmar, självhypnos och gå in i sig själv, i det så kallade "mentala rummet". Få kontroll över sig själv, kropp och själ, på en helt annan nivå.


Vad är chakran och hur får jag bort blockeringarna? Jag tycker seriöst att det är lite smått crazy och töntigt med allt som kommer till spirituellt, men samtidigt dras jag med all nyfikenhet till det. En kristall, som legat i månsken, kan läka dina chakran. wtf? Jag vill veta mer. Ge mig en kristall, jag vill läka alla mina chakran, hålla mig frisk och få mer energi.


Ciaoo