• Jojjo

Mitt kaffe, min vän

En dag utan kaffe. Det är då som jag märker att jag inte klarar mig utan kaffe. Kanske inte så konstigt, när man dricke för mycket och sen kör någon energidryck på det. Jag mår verkligen som sämst när jag är trött. Där kan jag säga att jag direkt hoppar in i en ångestspiral. Sen blir man bara extra deprimerad på det.


Igår när jag vaknade, så kände jag vilken frihet det är med flex. Att vara inställd på att åka till jobbet 7, men sen känner man på morgonen att man behöver sova lite längre, så kommer man in till 7.30 istället. Bara det har minskat min stress så enormt.


Jag kom till jobbet och hann dricka en kopp kaffe och skicka iväg några ordrar, sen åkte vi iväg till Norrköping på möte. 2h bil dit, trodde jag skulle kissa ner mig. Möte där jag inte hade något att komma med, för jag inte kan allt än... Så där satt jag, lyssnade i tre timmar. Kände mig dum som inte kunde tillägga något. Kunde jag tillägga något? De kanske inte märkte något. Eller så gjorde dem det. Får ge bättre intryck nästa möte. Det kan bara gå bättre.


Så en kaffe till på detta 3h-möte och så lunch på det. Efter lunchen åkte vi 2h bil hem igen. Helvete vad jag låg efter med kaffet och jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Ja kan ha somnat till en stund i bilen. Sen somnade jag när jag kom hem. Så där jättekul.


Idag var jag hemma med Belle som är hängig. Hon hostade och var ledsen mer eller mindre hela natten. Och vet ni vad, vi har inget kaffe hemma. Tack och lov att Belle har varit hängig och velat vila mycket idag, så jag har passat på att sova samtidigt. Men jösses vad min kropp inte fungerar alls om inte jag har kaffe i systemet.


Måste nog jobba på att få en bra balans, även om jag dricker kaffe eller inte. Det är rätt så galet som det är nu.


Bara hålla ut nu, så finns det kaffe till frukost i morgon.


Kaffe, kaffe, kaffe

Jojjo