• Jojjo

Otroligt sne idag

Jag vet inte hur jag räknar om jag somnar 2-3, sen upp någon gång för att mata Oliver på natten, sen ska jag upp vid 6-7 för att hinna få lite egentid att fixa mig i ordning innan barnen vaknar. Det går inte ihop va? Jag behöver nog räkna om detta... och inte börja titta på youtube vid 22 på kvällen.


Jag fastnade som sagt på youtube igår och man bara klickar sig vidare hela tiden. Klockan har ingen hänsyn till det. Så efter att jag matade Oliver imorse i soffan vid 6, så gjorde jag ett ärligt försök till att meditera. Och nog blev jag lugn. så lugn att jag somnade. Hade startat en meditation på youtube, så den hade gått över till en 5h meditations-klipp. Vaknade efter 1,5h. Drömde att jag mediterade, så det var säkert jättebra.

Dock var jag inte så trevlig sen och har inte varit så trevlig alls idag. Lättirriterad och småpanikat över små saker. Jag har svårt att acceptera dagar man inte gör något alls. Får panik över att jag inte vet vad jag kan göra. Eller vad jag vill göra. Kommer inte på vad jag skulle vilja göra i en drömvärld heller. En skitdag med andra ord. Man har väl såna dagar också...


Men om man skulle få in lite tacksamhet, för att boosta glädjen lite. Jag är tacksam över att vara frisk, ha tak över huvudet och mat på bordet. Hörde någon säga att en överdriven galax ska ha upptäckts. Och varje människa lever sitt egna liv. Så vad är mina problem egentligen?

En 2.5km promenad i spåret har jag fått till idag i alla fall. Är det dag 3 av 60 som är avklarad nu? Haha nej, om man bara ska gå och lägga sig och gör ett nytt försök imorgon...

Överdrivet sne i tankarna idag, hoppas ni har en god fortsättning 😚

Jojjo