• Jojjo

Pausa och ladda

Att stanna upp och ta en paus från det man håller på med är viktigt. Glömma allt, vara i nuet och få ny energi. För att sedan komma tillbaka och se med nya, pigga ögon.


Jag träffade inte så mycket människor under tiden jag mådde dåligt. Jag försökte, men det tog väldigt mycket energi. Det var ofta jag hamnade i sängen sovandes innan vi skulle åka, för att det krävdes så mycket av allt förberedande. All energi man hade gick åt att hålla sig flytande och tänka på att se glad och pigg ut på utsidan. Sen när man kom hem igen, så kunde man ta av sig masken och sova i två dygn, för att få tillbaka sin normala energinivå igen.


Nu när jag mår bra igen, känner jag verkligen vad människor omkring mig ger mig energi. Jag känner inte av den här utmattningen efteråt, som förut. Klart jag är trött, men vem är inte det?


En vecka intensivkurs har gått. Jag trodde jag skulle ha kommit längre med mitt självförtroende, men man är fortfarande osäker på sig själv. Jag hade tänkt övningsköra i flera timmar nu i helgen, men jag valde att bara köra något varv och sedan ta en paus. Glömma bort för en stund att jag pluggar. Släppa på stress och press och ladda sitt batteri. Om man är utmattad eller inte, så tror jag ändå på återhämtning. Låt kroppen få vila lite.


Efter att ha skrattat och haft det trevligt med brudarna igår, så känner jag att jag är redo för en ny vecka intensivkurs. De laddar inte bara mitt batteri, utan de boostar även min självkänsla. På torsdag skriver jag teoriprov och på fredag kör jag upp.


Trevlig lördag!

Jojjo