• Jojjo

Skitförkylning

Dagens horoskop säger att jag har många nya möjligheter idag. Verkligheten gav mig feber. Jag börjar få panik och känner mig stressad över att vara sjuk. Var sjuk för två veckor sen, dottern har varit hemma hela denna vecka och idag åkte jag på feber igen. Sovit och vilat. Knappt rört mig från sängen. Kan alla bara hålla sig hemma och sluta sprida massa skit?


Okej, det här med humöret när man är låg och knappt har ätit... Tänkte göra samma sak med att knapra några extra tabletter imorgon och gå iväg till jobbet. Men visa människor omkring mig, fick mig välja att stanna hemma imorgon. Har jag feber nu, så vaknar jag förmodligen inte helt 100 Imorgon. Sen var det Belle som smittade mig denna gång. Så jag kan väl bara skylla på mig själv, när jag bara vill krama min dotter, när hon mår dåligt.


Väldigt gnäll på mig, men jag önskade verkligen att få komma tillbaka till jobbet igen efter vab. Komma in i nya tjänsten och börja jobba lite självgående innan man sitter helt själv.


Jag ska släcka ner och sova nu, mitt huvud sprängs. Hoppas ni håller er krya!

Jojjo