• Jojjo

Sommaren gör mig full och glad

Nu verkar det som saker och ting börjar gå lite snabbare. Jag dippar, men tar tre steg fram direkt efter det. Förut kunde det ta dagar innan man ställde sig upp efter en dipp. Är det verkligen så att mitt liv börjar forma sig som jag vill ha det? Alla verktyg jag lärt mig på vägen, det funkar? Med rätt verktyg, så är det upp till tiden att göra sitt. Acceptera att saker kan ta tid och lita på sin magkänsla att man går åt rätt håll.


Jag har varit väldigt osäker, men har aldrig slutat med att försöka. Jag har lagt ner mycket tid på att utmana mig själv, lära mig min kropp och om vad jag behöver. Blivit väldigt intresserad över välmående och beteendevetenskap, vad man påverkas av och hur det påverkar sina beslut.


Efter jag har lärt mig att det alltid kommer finnas människor som påpekar och tycker, man kan aldrig göra alla människor nöjda och att alla tycker olika, så har jag börjat våga mer, bli mer självsäker och känna mig mer fri. Jag känner mig lättare och gladare, på väg till ett jävla lyckligt liv. Jag började skriva i denna blogg, lägga ut inlägg på Instagram och dela mina inlägg på Facebook. Vem som helst kan läsa det jag skriver och många kommer tycka och tänka. Men jag bryr mig inte om någon tycker jag är knäpp, då blir det bara mer tydligt att vi inte ska hänga. Rensa på negativa auror, vara mig själv och se vilka som vill följa med på vägen.


Jag kommer fortsättas att utvecklas och ju bättre jag mår, desto mer vill jag hjälpa andra. Att hjälpa andra är väldigt brett, men jag tänker inspirerande ord och nya tankesätt som kan få en annan att få en bredare vinkel. Jag vet att det kommer ta tid, men jag vet i alla fall vart jag är på väg nu. För stunden. Kanske ändras det imorgon. Men just nu känns det bra och då är det bättre att ta det steget än att stå kvar och grubbla.


Sommar, sol och bad, med familj och vänner. Jag tror det har fått mig full och glad 😁


Våga våga, som Josefin och Vanja pratar om i Livsstilsbibeln. Man växer verkligen som person ✨

Jojjo