• Jojjo

Teori - GODKÄND, nästa - Uppkörning

Alltså, yasss, vad skönt att bli godkänd på teorin. Jag tyckte väl ändå innan att det var rätt självklart att jag skulle klara det, med tanke på alla godkända sluttest jag gjort innan lite överallt. Samtidigt kan man ju inte vara 100 säker.


Jag körde igenom frågorna långsamt och när jag var klar, så tittade jag på den gröna knappen längst ner till höger. Flyttade muspekaren till knappen, mådde så illa, jag vågade inte klicka. Jag klickade på fråga ett istället. Dubbelkollade mitt svar och gick till fråga två... Efter fråga fem, så tänkte jag fuck it. Du fick ett råd en timme tidigare att inte ändra svaren utan gå på din första känsla. Jag tittade till på den gröna knappen igen. Vad är det som är så svårt, TRYCK BARA!


Haha fan, jag mådde så illa och var så rädd att trycka på den där knappen. Man blev så lättad efter det stog Godkänd. Jag börjar bli lite orolig hur jag kommer må imorgon, med tanke på att jag var så nervös för detta?


Jösses, jag vågar inte ens tänka på uppkörningen som jag har imorgon. Det känns läskigt bra just nu, så hoppas bara inte alla känslor kommer samtidigt imorgon. Då svimmar jag.


För att försöka lura hjärnan lite, jag tror verkligen på att det är hemligheten till att lyckas, med det mesta i alla fall. Jag har börjat kolla bil. Skickade in intresse på en Skoda precis. Jag tar körkort imorgon, så måste ju ha en bil då 😁✌ Bara jag håller denna inställning och inte tvekar, så är det garanterat godkänt. Oh lord! önska mig lycka till!


Vi hörs!

Jojjo