• Jojjo

Träning avklarad första dagen

God morgon och God jul!

Jag är uppe med tuppen och har kört ett yogapass med Josefine Dahlberg här framför youtube. Det gick lättare än förväntat, med tanke på att man inte kom i säng förrän ett, halv två igår. Eller ja, att komma upp gick väl bra för att sonen skulle ha mat, men att hålla sig vaken efter han somnat om igen är min utmaning.


Jag började med att dricka ett glas vatten och samtidigt försökte jag ignorera de tankar jag hade om att gå och sova igen. Det kändes dock som en jättebra idé att vila en timme till, men jag rabblade över de tankar med mina varför istället. Sen är det första dagen, kom igen, jag kan inte göra bort mig första dagen. Att distrahera sig mig att gå fram och tillbaka i lägenheten fungerade bra. Man hann tänka många positiva tankar under tiden det var blöjbyte och bebisrap.

Det är nog inte det bästa för mig att försöka gå upp tidigt, som är en utmaning och sen träna på det. Antingen är det positivt att jag går upp före familjen och får min egentid till att träna och meditera. Att det blir min ”trigger”. Eller så kommer det bara bli pannkaka av att det är svårt att komma upp i tid, och då blir inte heller träningen gjord.


Dag 1 av 60 är avklarad i alla fall, så nu kan man fokusera för en härlig jul. Först är det meditation och visualisering på schemat, sedan dusch och starta dagen.


Hoppas ni får en fin julafton!

Jojjo


#godjul #utmaning #nyutmaning #årslöfte #mål #målsättning