• Jojjo

Typiskt mig

Snö. Det var massor av snö. Jag kommer fram till dagis och förstår inte alls hur jag ska parkera. Sen kommer jag till jobbet och ska välja parkeringsplats, där det inte finns några stolpar eller linjer att kolla efter. Jag åkte in, bredvid en bil, förbi bilen och själv på en hel rad. Nej, står jag för långt fram eller bak? Fan jag ser inget, jag backar. Nu kom jag nära den stora bilen bredvid, suck. Fortsätt backa, ratta, svänga och åk fram igen. Hmm, nu kanske jag är för långt ifrån bilen istället. Det får bli så. Jag går ut och går in till jobbet.


Jag fick lite ångest, över att bilen kanske inte stog så himla bra. Att jag kanske tog upp för mycket plats åt alla håll. Måste jag ut och rätta till den? Jag kollade ut från fönstret längst upp i byggnaden. Jag såg bilen och andra bilar på rad. Det finns inte en chans att det skulle fått plats en bil till på den raden. Det är lugnt. va?


Men jag kunde inte hålla mig, jag var tvungen att gå ner på lunchen och kolla läget. Passade på att ta med pant från kontoret, som ändå skulle in i min bil. Jag kommer fram och fan, jag står ju rätt bra i min ruta. Kanske lite långt fram, men inte så farligt. Vad är det att slösa energi på...


Det här är jag, i ett nötskal. Det här med att tänka, tänka lite till, analysera, fundera, fundera lite till.. viktigt att det inte blir ett problem, så viktigt att tänka ut alla scenarion som kan tänkas hända innan det händer. Inte konstigt att man rusar upp sig själv och sen blir trött efteråt. Men förhoppningsvis, så har jag lärt mig att inte överanalysera hur jag parkerar. Ingen parkerar perfekt. Inte som nybörjare i alla fall, då är det bara tur.


Strax innan jag slutar, så får jag meddelande om att fyra stycken har åkt hem från dagis med magsjuka. Det gäller alltså min dotters avdelning också. Jag har precis blivit klar med förkylningen, ish. Lite huvudvärk och snuva ligger kvar. Så jag orkar inte med magsjuka nu. Om nånsin. Har Belle blivit smittad, så har jag blivit smittad nu. Och då smittar väl jag också nu eller imorgon?


Jag tog med mig jobbdator hem, så imorgon håller jag mig i karantän och ber att magsjukan inte har bitit oss.


Min trötthet har kommit efter från helgen, så jag tänkte säga godnatt redan nu och halvt meditera mig till sömns. Jag har köpt en kristall och haft den i min bh för att ladda min energi(?). Nu är det dags för den att visa lite power. Mitt mål med denna kristall är att känna mig som Sailor Moon, haha.


Månkristall, förvandla mig!

Jojjo