• Jojjo

Untitled

Uppdaterad: 26 dec 2018

Jobb, shoppa julklappar, städa, planera, fått erbjudande till ny tjänst på företaget, trott att min kristall kan spå och hitta försvunna saker, julmiddag hos syster med vänner, åka med en Tesla som kunde gasa (daamn, satt jag seriöst i ett flygplan i en sekund?), vakna med sin apple watch där jag redan kommit halvvägs till dagligt mål, Tacomys och bingolotto, julafton med massa omplaneringar under dagen som sedan slutar med en spya på vardagsrumsgolvet.


Där har vi en snabb sammanfattning på mina fem senaste dagar och idag är jag trött och vill inte göra något alls... Men jag har haft jättetrevligt de senaste dagarna och jag har känt av alla möjliga olika känslor. Allt från lycka och glädje till stress, ångest och sorg. Men vad är en julafton om det inte händer lite oväntade saker? Under en halvtimme i bilen, på väg till julbrunch hos mamma med ett stopp på Ica, så har vi hittat barnvakt och ställt in oss på att åka till Stockholm. Sen efter en halvtimma till, så är ordningen återställd och vi ska fortsätta med planen mot Köping istället. Efter det var mina batterier slut. Min kropp behöver planering och när mina planer ändras i sista sekund, så blir jag förstörd. Så när det förstördes två gånger under en timme, så var jag halvt fungerande resten av dagen...


Ni behöver inte vara oroliga över den där spyan på vardagsrumsgolvet. Det var inte jag... Det var en som har smygätit mer kakor än vad lilla magen gillade, så det kom upp senare på kvällen. Efter lite sömn och en nattmacka, så var hon fit for fight igen.


Det här man brukar säga att man ska sluta kämpa desperat efter att vilja ha en partner, för då missar man den som står precis framför en. Ja, detta gäller inte mig, men exemplet är lätt att förstå. Så precis som det, så ska jag sluta desperat kämpa efter att hitta en hobby. När jag tänkte efter, så har jag missat att jag gillar att skriva. Varför inte skriva lite mer än att klaga över att jag inte har någon speciellt hobby att vara bra på?


Passar bra till nyår med nyårslöfte att släppa loss lite och våga bryta mina egna regler utan att tro att världen fallerar. Släppa på alla de måsten-tankar som surar runt och vara okej med att bara göra. Att göra utan att det har någon mening.


Det blev ett väldigt blandat inlägg, men jag har lagt in i schemat att skriva imorgon igen. Efter det, så kanske jag kan hålla en rutin på att uppdatera bloggen och även göra sidan lite bättre.


Ses vi imorgon?

Jojjo