• Jojjo

Vänta inte till måndag

Det är farligt att sätta sig när man kommit hem från jobbet. Man ska bara och sen ska man bara. Klockan är bara, så man kan bara. När man tittar på klockan igen, så fkk.


Det här kunde stressa mig förut, men har lyckats ändra min attityd om det. Det är omöjligt att ändra något som redan varit, så ta och gör nuet till något bättre istället. Man är så bestämd över att ’imorgon’, ’på måndag’ eller ’nästa år’ ska vara något som får en att ändra vanor. I hate to break it to you, men om du inte kan göra det där nu, så kommer det inte hålla veckan ut, ifall du skulle börja på måndag.


Om man ser att ’nu’ är en ny chans till att göra vad man vill, så får man jävla mycket fler chanser till det, än att vänta till varje måndag.


Jag kan inte säga att jag lever som jag lär, men jag är på god väg dit.


Så, ha en kväll!

Jojjo