• Jojjo

Vad vill du?

Sen jag började må bättre och komma tillbaka i balans igen, så har jag haft lite problem att hitta tillbaka till mig själv. Vem är jag, vad vill jag... Djupt, eller hur? Jag vet inte om det är åldersnoja eller personlighetskris, eller både ock kanske? Direkt när jag börjar tänka på hur jag vill ha det eller vad jag vill göra, så blockeras det helt. 


Jag har ett minne från gymnasiet, att efter en praktik skulle redovisa vad man hade lärt sig. Jag var på en förskola och det jag hade kommit fram till var att jag inte ville jobba med barn. Det var i princip det ända jag sa. Det jag inte ville göra. Är det kanske så man behöver göra? Tänka ut saker jag inte vill göra, för att sedan komma åt något intressant? Oftast känns det så jäkla enkelt att säga vad man inte vill. 


Idag var jag på jobbet, jag mår lite bättre, men känner ändå av i bihålorna och måste knapra Alvedon. Hade PU-samtal (personlig utveckling) med chefen och återigen, vad vill du? Inte fan vet jag, men här är lite saker på vad jag inte vill göra. Men det var bra samtal, jag gillar att prata. När jag väl har börjat prata, så har jag en tendens att svamla bort. Långt bort. Säkert tre samtalsämnen bort. Jag behöver prata, för att höra hur jag tänker. Det är rätt så kaos inne i mitt huvud.


Sen från jobbet stressar jag mig till luciafirande på förskolan, men får ändå stå och frysa 20 minuter innan knattarna kommer och sjunger i alla möjliga tonarter. Några tårar kom, som en mamma man är. Tänk att Belle fyller tre år på söndag. 


Det blir full fokus på kalaset nu i helgen, det ska bakas och blåsa ballonger. Jag ska försöka tänka på att ta bilder också. Med tanke på att jag fortfarande är lite halvt sjuk, så får all min motivation till att simma och börja med boxning läggas åt sidan. Haha jag är lite halvt sjuk, som om jag inte är det annars. Nejdå, så roligt ska vi inte ha det än. Det är väldigt få som fått och får se den sidan av mig.


Fokus 1 – kalas

Fokus 2 – Simma eller boxning? 


Dags att krya!

Jojjo