• Jojjo

Varför testa något nytt?

Dagen när man snart mår bra igen efter sjukdom, men man är inte riktigt frisk än. Kroppen hänger inte med riktigt och då kan man snacka om att huvudet blir rastlöst. Jag är verkligen inte den som kan sitta och se på serier, utan att bli stressad och tänka på annat. Att vilja göra något, men inte kunna, det tär...


Jag är också den som tar tre timmar på mig att leta efter något nytt att titta på, sen ger jag upp och stänger av istället. Brukar ofta sluta med att jag ser något som jag redan tittat på. Några gånger... Så nu har jag tittat på Gossip Girl för femte gången kanske. Tänk att gossip girl är samma person som första gången som jag såg sista avsnittet? Twilight-serien har jag nog också sett ungefär fem gånger. Varför testa nytt, när man vet vad som är bra?


Jag är exakt lika tråkig med mat. Vi testar inte så mycket nytt hemma när det kommer till mat. Vi äter vår köttfärssås och korvstroganoff som vi vet funkar. När vi köper skräpmat, så blir det samma meny som alltid. Luncherna på Spicy eller Max = samma rätt varje gång. Svårt att bli missnöjd om man tar något man redan vet hur det kommer smaka.


Jag skyller på att jag är tråkigt. Det är lättast. Men sanningen är förmodligen att jag är rädd för att testa nya saker och när jag inte vet vad som ska hända. I alla fall när det är jag som styr. Direkt när någon annan tar ansvaret, så vågar jag testa det mesta. Bara jag slipper ha kontrollen över något man inte vet ska ta vägen, så är jag lugn.


Det förvånar mig verkligen att jag fortfarande skriver och delar min blogg. Jag vet egentligen inte vad jag gör eller vad jag vill med den. Men jag pushar lite i taget och testar mina gränser. Jag gillar att skriva och intalar mig själv hela tiden att det är okej att vara nybörjare och halvdålig. Ju mer jag skriver, desto bättre blir jag. Förhoppningsvis.


Det är nog min personlighetskris och åldersnoja som lurar med mig.


Trevlig helg!

Jojjo