• Jojjo

Vinn lite tid

Onsdag. Idag är man trött.. igen. Snoozade förbi och gick upp 6 istället för 5. Det var ju värt. Känner att den där extra timmen gjorde mig extra pigg och mindre stressad. Not.


Men att yoga, duscha och göra sig klar, sen hinna sitta i soffan med kaffe, tydligen behöver jag inte gå upp 5 för det. Jag och mina marginaler. Avrundar alltid upp och lägger på minuter när jag funderar ut hur lång tid saker och ting tar.


Om man har marginaler dock, så hinner man göra andra saker som inte är planerade. Det är flera gånger jag har åkt förbi affären på morgonen innan jobbet, för jag ändå är 20min tidig. Det känns som om man vinner tid. Jag älskar att vinna tid.


Dags att dricka upp kaffet och borsta tänderna, det är ju faktiskt 25min kvar innan jag ska gå ut till bilen.


Halka lugnt!

Jojjo